Getting started

Så kommer du igång med
Lumi Lashes

Säg hej till din nya beautybästis!

Lumi Lashes är produkter för att skapa en DIY ögonfransförlängning hemma, snabbt och enkelt, med resultatet av att du har varit på salong. Inom 10 minuter har du ett nytt set fransar på plats som håller i upp till 7 dagar och som dessutom går toppen att rengöra och återanvända flera gånger. Med olika längder och volym på fransarna kan du variera din stil så ofta du vill - från stilren vardagslook till show-stopping kvällslook.

Lumi Lashes är skonsamma mot dina naturliga fransar, fria från latex och ämnen som kan irritera även känsliga ögon. Givetvis är alla produkter veganska.

Nyfiken? Vårt startkit är en bra början:

Lumi Lashes Startkit
Lumi Lashes Startkit
Lumi Lashes Startkit
Lumi Lashes Startkit
Lumi Lashes Startkit

Lumi Lashes Startkit

Ordinarie pris 599 kr Reapris399 kr Spara 200 kr
/
inkl. moms. Frakt beräknas i kassan.

Lumi Lashes startkit innehåller allt du behöver för att testa vårt fransförlängningssystem och börja göra din egen fransförlängning hemma.

Startkitet innehåller:

  • 30-pack fransar "Classy" i 3 olika längder: 10, 12, 14 mm
  • 2 in 1 Bond & Seal för att fästa & försegla fransarna
  • Remover
  • Applikator

Kitet kommer med beskrivning hur du använder produkterna och du kan också alltid kika in på vår sida "Hur" för tips och trix kring hur du applicerar och använder våra produkter! 

Såhär kommer du igång med Lumi Lashes:

  1. Applicera en liten mängd "Bond" på undersidan av dina fransar. Ca 1 mm från vattenlinjen. Vänta ca 30-45 sekunder innan steg två. 

  2. Applicera fransarna ett kluster i taget på undersidan dina fransar. Tips är att mappa upp dina fransar innan på en torr och ren yta för att enklare och snabbare kunna applicera dem.

  3. Kläm ihop fransarna med dina egna fransar med hjälp av applikatorn. Det hjälper till att få dem att sitta fast längre!
  4. Avsluta med att applicera ett lager "Seal" på undersidan av dina fransar för att försegla och ge en längre hållbarhet!

Före/Efter

Hur applicerar jag Lumi Lashes?
Kom igång i 3 enkla steg

Applicera bond

Applicera en liten mängd bond på undersidan av dina rengjorda fransar. Bond ska inte borstas på som mascara utan dutta endast på en lite mängd ca 1 mm från vattenlinjen. Vänta ca 30 sekunder innan du går vidare till nästa steg.

Bond

Applicera fransar

Applicera fransarna kluster för kluster. Mappa gärna upp de fransar och längder du tänkt använda innan på ett torrt underlag framför dig så går appliceringen smidigt. Börja i ytterkanten av ögat och applicera inåt.

Alla fransar

Kläm ihop & försegla

När du applicerat alla kluster tar du applikatorn och klämmer ihop fransarna mot dina riktiga ögonfransar. Avsluta med att applicera ett lager "Seal" på undersidan fransraden för att få ett extra hållbart resultat.

Tillbehör
Från Dag till kväll

Next level lash game

Glöm mascara eller dyra och tidskrävande salongsbesök. Applicera enkelt hemma i 3 enkla steg och njut av dina fransar i upp till 7 dagar. Med Lumi Lashes är looken klar från morgon till kväll. Nyfiken? Vårt startkit är en perfekt början!

Före/Efter

Classy eller full glam look? Är du redo att ta ditt lash game till nästa nivå? Välj mellan olika längd, volym och stil på dina fransar. Hitta din look i vår shop!

Till shopen

3 enkla steg

Lumi Lashes appliceras i 3 enkla steg: "Bond - Lash - Clamp & Seal". Det har aldrig varit snabbare, enklare eller billigare att ta fransarna till 2.0.

Kom igång

FAQs

Nej, Lumi Lashes är inte skadliga för dina egna ögonfransar. Använd alltid remover för att ta bort fransarna och rengör ordentligt mellan appliceringarna.

Vanliga lösögonfransar appliceras för att sitta en dag/kväll, medan Lumi Lashes sitter upp till 7 dagar. Lumi Lashes är i mindre kluster och har ett extra tunt, närmast osynligt, band som håller ihop fransarna och gör dem ultralätta. De appliceras även på undersidan av fransarna vilket utseendemässigt gör dem så gott som sömlösa mot de egna fransarna.

Fransarna är tillverkade av koreansk PBT faux mink - helt veganskt

Ja, men undvik att få produkter eller vatten på fransarna. Rengör istället detta område med en bomullspad där det är svårt att komma åt. Var försiktig med för mycket oljebaserade produkter runt ögonområdet också då dessa bidrar till att lösa upp bond.